УСПЕШНА ГОДИНА НИШКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА
29.12.2014


На крају смо 2014.године која ће у Градској општини Палилула бити забележена као година интезивних пројектних активности, успешне суседске-међународне сарадње са општинама у региону, социо-хуманитарних активности, нових инвестиција, унапређења рада општинске Управе по високим стандардима пружања услуга грађанима - изјавио је председник Бобан Џунић, на годишњој конференцији за новинаре у нишком Медиа центру.

„Акциони план и Стратегија развоја општине Палилула до 2016. године, били су смерница и водиља рада нашег руководства. како би иницијативе и захтеве грађана општине успешно решавали.
Препознали смо "Суседске програме" Европске Уније као могућност ка унапређењу веза између локалних заједница и јачању културне, социјалне и економске сарадње и промоције својих потенцијала у Региону, посебно са Бугарском. У протеклом периоду општина Палилула је остварила партнерства и пројекте са бугарским градовима Своге, Ћустендил, Бобов дол, Ботевград а новим пројектом и са општином Берковица.

Као општинско руководство остварили смо веома успешну сарадња са свим медијима. Наше активности у општини биле су транспарентне и доступне грађанима и путем општинског сајта и друштвених мрежа-нагласио је Бобан Џунић.

На овој конференцији за новинаре, председник Џунић је најавио и организацију Дочека Нове 2015.године у Палилули. Програм ће бити реализован 31,децембра у „срцу Палилуле“ на палилулској рампи код пијаце уз учешће бројних ансамбала и група које су се одазвале позиву општине да грађанима Палилуле и Ниша улепшају новогодишњу ноћ. Пријаве извођача су у току а најмлађе ће свакако обрадовати Деда мраз са поклонима и фотографисање поред новогодишње јелке. (ЕКОполис,Д.В)

Niš, MCN, GO Palilula, godišnja pres-konferencija, Boban Džunić, predsednik GO Palilula